Aparthotel Alaska Pas de la Casa (Hotellklass: 4 stjärnor)

Aparthotel Alaska är ett fräscht lägenhetshotell mitt i Pas de la Casa och endast ca 100 m till Grandvalira skidsystem. Det perfekta alternativet till både par och familjer. Det finns studios för 2-3 personer. Badrum och köksvrå med kylskåp, microvågsugn, kaffekokare, vattenkokare och köksredskap finner du i samtliga.

Hotellet erbjuder gratis wifi i hela alla rum. Det finns en trevlig spaavdelning med jacuzzi, bastu och turkiskt bad (mot avgift).  Det finns även gym, spelrum m. biljard och ett lekrum till de mindre barnen. Du har även nära till Pas de la Casas stora utbud av restauranger, barer och tax free shopping.

Obs. Begränsad tillgänglighet på hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Hotellen vidtar kontinuerliga åtgärder för att minimera smittorisken för att din vistelse ska bli så trygg som möjligt. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

(Grundpriset är beräknat på 2 personer i en studio)

 

  • Studio 2-3 personer: En dubbelsäng eller 2-3 enkelsängar .  28 m²
  • Lägenhet 3-4 personer: En dubbelsäng eller 2 enkelsängar i sovrum + dubbel bäddsoffa. 42 m²
  • Lägenhet 3-4 personer med balkong: En dubbelsäng eller 2 enkelsängar i sovrum + dubbel bäddsoffa. 52 m²

 

OBS. Vänligen notera att hotellet kräver en depositionsavgift på 200€ vid incheckning och återfås vid utcheckning

Quality Travel bjuder exklusivt våra gäster på bagagetransport till detta hotell. Denna förmån tillgodoser vi då det inte är tillåtet för transferbussar att köra in i byn Pas de la Casa, transfern avslutas därför vid busshållplatsen i nedre delen av byn. Bagagetransporten inkluderar väskor samt skidpaket. Resenärer tar sedan en trevlig promenad genom byn till sitt hotell. Mer information samt karta över byn ges av guide på er transferbuss till Andorra.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till liftca 100 m
Barja
Skidförvaringja
Spaavdelningja, mot avgift
Lekrumja
Spelrumja
Wifi internetja, kostnadsfritt
Restaurangja
Gymja