Skip to main content

Evenia Nivalis (Hotellklass: 3 stjärnor)

Hotell Evenia Nivalis*** är ett fräscht och prisvärt hotell med bra läge och service. Hotellet har en trevlig restaurang som erbjuder en trevlig och varierad buffé. I hotellet finner man även en lounge/bar, perfekt att umgås i efter en dag i backen. Hotellet ligger ca 900 m från kabinbanan, och det går gratisbussar dit var 15:e minut mellan 8:30-17:30.

Känner man för att gå på spa så finns det ett sport center mitt i byn, Complex Esportiu. Här finner du pool, gym, bastu, massage m.m.

Det finns inga skidskåp på hotellet, utan en ställning med hänglås där man låser fast sina skidor. Pjäxorna tar man med sig till rummet. Ett alternativ är att hyra skidskåp vid gondolhuset.

Detta hotell fungerar utmärkt till konferensgrupper.

Önskar man åka ner till huvudstaden Andorra la Vella så går det lokalbussar var 20e minut. Det tar ca 10 minuter. I huvudstaden kan du shoppa loss i över 2000 taxfree butiker eller besöka termalbadet Caldea. Du finner även flertalet trevliga barer och restauranger.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till liftca 900 m. 50 m bort finner du FUNIBUS, en gratisbuss till kabinbanan, avgår var 15:e minut mellan 8:30-17:30.
Barja
Inklusive Halvpensionja
Konferens-möjlighetja
Skidförvaringja
Spaavdelningnej
Wifi internetja
Restaurangja
Balkongendast ett fåtal rum har balkong