FAQ

Hur lång är busstransfern från flygplasten till Andorra?

Bussresan tar ca 3 timmar (187 km). 

Varför ingår inte transfer från flygplatsen till Andorra?

Andorra har mycket att erbjuda utöver bra skidåkning vilket man lättast kan ta del av med hyrbil. Vill man bekvämt och smidigt ta sig från flygplatsen till Andorra finns alternativet busstransfer för 395 kronor tur och retur. Vi har valt att inte inkludera transfer då olika resenärer har olika önskemål. På så sätt betalar du inte för en service du inte använder.

Kan jag hyra bil?

Ja självklart. Du tar lättast del av Andorras underbara natur och kultur med egen hyrbil. Vi kan erbjuda bilar i olika storlekar och prisklasser. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att boka bästa hyrbil för just din resa.

Får vi lägga två skidor i ett skidfodral?

Vad gäller skidfrakt måste vi rätta oss efter flygbolagens regler, d.v.s ett skidpar samt stavar/snowboard per fodral. Tänk på att boka din skidfrakt innan avresan. Kostnaden för skidfrakt varierar beroende på vilket flygbolag du flyger med.

Ingår liftkort?

Vi har valt att inte inkludera liftkort i priserna, då olika resenärer har olika behov. Bokar du liftkkort med Quality Travel så får du tillgång till vår unika rabatt samt att du undviker långa köer till liftkortskassan.

Hur betalar jag och när?

Senast 7 dagar efter att resan är bokad betalar du anmälningsavgiften (1000 kr för Andorra) och ev. avbeställningsskydd (400 kr). Då är resan bindande. Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa. Du kan betala med VISA/Mastercard via länken som finns i själva e-mailen/deltagarbeviset eller betala till vårt bankgiro, kom då i håg att ange OCR nummer.

Hur bokar jag resan?

Vi på Quality Travel vill ge dig bästa personliga service genom telefonbokning eller onlinebokning om du så önskar. Du når oss på telefon 0470-34 97 10. Skulle våra öppettider inte passa dig är du alltid välkommen att lämna dina kontaktuppgifter här så ringer vi upp dig när det passar dig.

 Kan jag avboka utan avbeställningskydd?

Ja det går alltid att avboka resan. Tänk på att du alltid mister en del av alt. hela beloppet som du har betalt in. För att kunna avboka p.g.a sjukdom, utan att mista inbetalt belopp för resan, måste du ha ett avbeställningsskydd. Avbeställningsskyddet kostar 4.5% av resans pris/person och måste tecknas vid bokningstillfället.

Finns det verkligen snö i Andorra?

Absolut! Andorra är ett av det mest snösäkra området i Europa. I Andorra finns det alltid mycket snö och säsongen skulle kunna fortsätta in i maj om det bara fanns tillräckligt med skidåkare. Landet har även 300 dagar sol om året, så tänk på att ta med solkräm.