Gourmetresa

Andorra är känt för sin fantastiska mat och sina kulinariska upplevelser. Tax free landet erbjuder mycket lockande priser på såväl mat som dryck och här kan ni njuta av gourmand måltider mitt i skidbacken på upp till  2 550 m ö h.  Njut av fantastiska matupplevelser i Pyrenéernas gastronomiska värld följ med oss på en vecka full av härlig skidåkning, kulinariska måltider och god gemenskap.

Vår Gourmetresa är placerad i den mysiga skidbyn Soldeu. Ni väljer boende på någon av de välkända Sport Hotellen (Sport Hotel****,Sport Hotel Village****+ eller Sport Hermitage & Spa*****). Grundpriserna nedan inkluderar frukostpension, då vi under veckan äter middag på utvalda restauranger i byn och dess närhet. Flyg sker från Arlanda och Kastrup.

 

Kostnad för gourmandpaketet: 995 kr 

Följande ingår:            

  • Transfer tur och retur (värde 395 kr)
  • Våra svensktalande guider tar hand om er hela veckan.
  • Pistvisning tre dagar med gemensam lunch på utvalda gourmetrestauranger i skidsystemet.  (Lunch och dryck betalas på plats)
  • Frukostpension på valt hotell (Sport Hotel**** , Sport Hotel Village****+ eller Sport Hermitage & Spa*****)
  • Vårt populära kvällsarrangemang ”Middag bland topparna” ingår i ert gourmetpaket.  Våra specialbyggda pistmaskiner tar oss upp till utvald restaurang för att njuta av en middag inspirerad av det franska, spanska och katalanska köket. (Mat och dryck ingår)
  • Middag på Michelin Restaurang (Avsmakningsmeny ca 95 euro och vinpaket betalas på plats)
  • Middag på utvald Borda. En Borda är en typisk andorransk restaurang som ursprungligen var ett stall men som nu är omgjord till en riktigt charmig och unik restaurang med stenväggar och enastående trädetaljer och fantastisk mat. (Mat och dryck betalas på plats)
  • Quality Travel arrangerar ovanstående tre middagar och erbjuder rekommendationer och tips för övriga middagar under er vistelse.

Vid bokning av detta gourmandpaket ingår medverkan på ovanstående arrangemang. Önskar ni på plats inte medverka på något av arrangemangen görs avbokning till våra guider två dagar innan arrangemanget.

Utöver detta anordnar vi som er researrangör bland annat turer ner till huvudstaden Andorra la Vella för shopping eller spabesök, möjlighet att följa med på en dagstur till skidområdet Arcalis som erbjuder offpiståkning i värdklass, afterski, samt vårt traditionsenliga cavamingel i skidbacken där vi bjuder våra resenärer på ett glas cava under solens strålar. Detta, och mycket mer väntar på er i Andorra!

Hur går det till? Kontakta oss med vilket hotell du önskar bo på och meddela din anmälan till gourmetresan. Bokning sker enligt grundpriser nedan samt med tillval som följer, se nedan.

Övriga tillval:


Klicka här för att lämna intresseanmälan för vinterns gourmandresa så hör vi av oss! 
Fyll i antal resenärer samt önskad avreseort. 

 

Hotell

Sport Hotel Hermitage & Spa

Sport Hotel Hermitage & Spa

*****
Detta fantastiska fem stjärniga hotell är Pyrenéernas bästa. Sport Hotel Hermitage & Spa är beläget ca 100 meter från Soldeus liftstation. Det här ä...