Gourmetresa v5

Andorra är känt för sin fantastiska mat och sina kulinariska upplevelser. Tax free landet erbjuder mycket lockande priser på såväl mat som dryck och här kan ni njuta av gourmand måltider mitt i skidbacken på upp till  2 550 m ö h.  Njut av fantastiska matupplevelser i Pyrenéernas gastronomiska värld följ med oss på en vecka full av härlig skidåkning, kulinariska måltider och god gemenskap.

Ni kan välja mellan följande hotell som ligger i den mysiga skidbyn Soldeu:

Sport Hotel****

Sport Hotel Village****+

Sport Hermitage & Spa*****

Kostnad för gourmandpaketet: 995 kr (värde 1025 kr)

Följande ingår i gourmandpaketet:            

  • Transfer tur och retur (värde 395 kr)
  • Våra svensktalande guider tar hand om er hela veckan.
  • Pistvisning tre dagar med gemensam lunch på utvalda gourmetrestauranger i skidsystemet.  (Lunch och dryck betalas på plats)
  • Vårt populära kvällsarrangemang ”Middag bland topparna” ingår i ert gourmandpaket.  Våra specialbyggda pistmaskiner tar oss upp till utvald restaurang för att njuta av en middag inspirerad av det franska, spanska och katalanska köket. (Mat och dryck ingår)
  • Middag på Michelin Restaurang (Avsmakningsmeny ca 95 euro och vinpaket betalas på plats)
  • Middag på utvald Borda. En Borda är en typisk andorransk restaurang som ursprungligen var ett stall men som nu är omgjord till en riktigt charmig och unik restaurang med stenväggar och enastående trädetaljer och fantastisk mat. (Mat och dryck betalas på plats)

Vid bokning av detta gourmandpaket ingår medverkan på ovanstående arrangemang. Önskar ni på plats inte medverka på något av arrangemangen görs avbokning till våra guider två dagar innan arrangemanget.

Utöver detta anordnar vi som er researrangör bland annat turer ner till huvudstaden Andorra la Vella för shopping eller spabesök, möjlighet att följa med på en dagstur till skidområdet Arcalis som erbjuder offpiståkning i värdklass, afterski, samt vårt traditionsenliga cavamingel i skidbacken där vi bjuder våra resenärer på ett glas cava under solens strålar. Detta, och mycket mer väntar på er i Andorra!

Klicka här för att lämna intresseanmälan för vinterns gourmandresa så hör vi av oss! 
Fyll i antal resenärer samt önskad avreseort.