Skip to main content

Superski Andorra

Andorra la Vella
Skidåkning i Arcalis
Skidåkning i Grandvalira
Uteservering i backen

Succé för vårt nya concept: Superski Andorra! Du får möjlighet att åka i 3 skidsystem på en vecka med totalt över 300 km pist! Du får uppleva Andorras bästa skidåkning helt enkelt!

Du kan välja Superski Andorra v3 och v12.

Du bor i skidbyn Encamp och på hotellet Evenia Coray v3 och hotellet Evenia Nivalis v12. Dessa hotell har bra standard och bra läge för att nå alla tre skidsystem: Grandvalira, Pal/Arinsal och Arcàlis. Från centrala Encamp tar du "The Funicamp" som är en 6 km lång kabinbana som tar dig till toppen av Grandvaliras mäktiga skidsystem. Turen med kabinbanan är en upplevelse i sig. Det tar ca 15 minuter och när man är framme slås man av en fantastisk hänförande utsikt. Du åker 1 dag i skidsystemet Pal/Arinsal, 2 dagar i Arcàlis, och 3 dagar i Grandvalira. Vår guide tar er med skidbuss till Pal/Arinsal och Arcàlis. Under veckan får du njuta av fantastisk skidåkning och trevliga arrangemang.

Skidbyn Encamp är en by där du har nära till skidåkningen och även nära till huvudstadens puls. I byn finner du flertalet barer, restauranger och butiker. Endast 10 km bort finner du Andorra la Vella som erbjuder allt från över 2000 taxfree butiker, termalbad till fantastiska restauranger och barer. Bussar går var 20e minut från Encamp till Andorra la Vella.