Jobba som guide i Andorra

Är du en del av vårt Guide Team Vintern 2018-2019?

Inför nästa vintersäsong söker vi medarbetare som har en passion för skidåkning och är nyfikna på att arbeta i Pyrenéernas största skidområde Andorra. Som guide hos Quality Travel arbetar du på plats i Andorra och din huvudsakliga uppgift är att se till att våra gäster har en skidsemester i linje med företagets affärsidé – Upplevelser!

Quality Travel

Quality Travel är en researrangör med över 35 års erfarenhet av resebranschen. Företagets VD Ulf Östmark startade under 80-talet resesuccén White Resor som redan då hade Andorra som ett av sina resmål. Sedan 2009 anordnar Quality Travel skidresor till Andorra och vi är landets representant i Sverige. Vår bokningspersonal finns på kontoret i Växjö och våra guider finns på plats för våra gäster i Andorra hela vintersäsongen. Vi är vad vi heter – Andorraexperter!

Vad erbjuder vi?

Våra många återkommande gäster är ger kvitto på Quality Travels engagemang och goda bemötande. Våra guider får ett omväxlande och aktivt jobb tillsammans med andra skidentusiaster i ett taxfree land där solen skiner 300 dagar/år.

Utöver detta erbjuder vi våra guider:

 • Gemensamt guideboende
 • Uniform: Skidställ och arbetskläder
 • Tillgång till skidutrustning
 • Liftkort
 • Resa t o r till Andorra
 • Lön/traktamente
 • Utbildningsdagar innan säsongsstart
 • Möjlighet att påverka och utveckla företaget Quality Travel

Vad innebär det att vara guide hos oss?

Som guide hos Quality Travel ser du till att våra resenärer har en oförglömlig skidresa! Varje guide arbetar självständigt med tex. transfer eller pistvisning med stöd från vårt guideteam på plats. Våra guider är ”Andorraexperter” som gärna delar med sig av fakta och kuriosa med gästen i centrum. Förutom transfer och pistvisning består guidernas vardag även av tex hotellbesök, administration och medverkan vid arrangemang så som cavamingel eller exklusiva middagar. Under säsongen kan man efter överenskommelse med destinationschef tilldelas specifika ansvarsområden inom tex. kommunikation, förberedelse inför arrangemang eller logistik. Ingen dag är den andra lik och våra många återkommande guider är ett bevis på att detta är bland de roligaste och mest givande jobb man kan ha!   

Vad söker vi?

Vi söker dig som älskar att åka skidor och att umgås med människor i alla åldrar. Du räds inte utmaningar eller långa arbetsdagar. Som guide försätts du ofta i oväntade situationer, vi söker därför flexibla personer som gillar problemlösning. Våra guider får mycket ansvar och vi söker därför medarbetare som är strukturerade och effektiva. Våra guider är Quality Travels ansikte utåt mot gäster och samarbetspartners och vi ser därför gärna att du som guide är serviceorienterad och att du har förmågan att ”se gästen”

Du behöver även uppfylla följande meriter:

 • Erfarenhet av service/resebranschen eller utbildning till reseledare/skidinstruktör alt. ledarskapsutbilning.
 • Mycket goda kunskaper i Engelska. Kunskaper i Spanska eller Franska är meriterande.
 • Körkort och god körvana
 • Rek ålder är min. 23 år

Vi söker guider för hela vintersäsongen (ca 16 veckor, start direkt efter utbildning) samt högsäsongsguider som är i tjänst ca 6 veckor under februari och mars. Samtliga guider deltar i vår utbildning i Växjö innan säsongsstart, (ca 14 december)

Låter detta som något för dig?

Skicka då CV och personligt brev med foto där du berättar vem du är och vad du tillför i vårt team.

Ansökan skickas till anna@qtravel.se senast 1 september. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Destinationschef Anna Fredriksson på ovan mail eller telefon 070 840 22 58. Läs gärna mer om oss på www.qtravel.se

Vi ser fram emot din ansökan!