Hotel Plaza (Hotellklass: 5 stjärnor)

Hotel Plaza är ett 5* hotell som ligger mitt i centrala Andorra la Vella (Andorras huvudstad). Detta är ett elegant och modernt inrett hotell i engelsk stil. Här får du riktigt hög standard och bra service. På hotellets restaurang kan du avnjuta härliga kulinariska rätter. I pianobaren kan du lyssna på skön musik och njuta av en avkopplande drink. Hotellet har en fantastisk spaavdelning där du finner pool, jacuzzi, bastu och sköna behandlingar. Entré till spaavdelning är 20 Euro per person/per tillfälle. Det finns även ett gym för den som önskar träna. Shopping, restauranger, barer och termalbad finns inom gångavstånd.

Detta hotell ligger ca 7 km från kabinbanan i Encamp som är den närmaste skidbyn som tillhör Grandvalira skidsystem. Hotellet ligger även ca 6 km från kabinbanan i La Massana som är den närmaste skidbyn som tillhör Vallnord skidsystem. Lokalbussar trafikerar vägen mellan skidsystemet och Andorra la Vella. Gratis skidbuss går upp till Vallnord Skidsystem. Det går även en transferbuss 2 ggr på förmiddagen (ca 8:30, 9:30) till Funicamp gondolen i Encamp som ligger ca 7 km från hotellet, och hem på eftermiddagen (ca 15:00, 16:00).

Observera att er vistelse i Andorra la Vella i huvudsak sker på egen hand med begränsad guideservice från Quality Travel. Transfer med Quality Travel bokas med fördel i samband med er bokning av resa. Det går utmärkt att möta upp våra guider i skidsystemet för att vara med på pistvisningar och andra arrangemang, men man åker då till byarna El Tarter, Soldeu eller Pas de la Casa. Information ges av guider vid ankomst. 

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Barja
Konferens-möjlighetja
Spaavdelningja (barn 6-16 år har enbart tillgång mellan kl 15:00-17:00), Mot avgift.
Wifi internetja
Restaurangja
Gymja
Avstånd till liftca 6 resp. 7 km till kabinbanan