Hotel Plaza*****

Hotel Plaza är ett 5* hotell som ligger mitt i centrala Andorra la Vella (Andorras huvudstad). Detta är ett elegant och modernt inrett hotell i engelsk stil. Här får du riktigt hög standard och bra service. På hotellets restaurang kan du avnjuta härliga kulinariska rätter. I pianobaren kan du lyssna på skön musik och njuta av en avkopplande drink. Hotellet har en fantastisk spaavdelning där du finner pool, jacuzzi, bastu och sköna behandlingar. Det finns även ett gym för den som önskar träna. Shopping, restauranger, barer och termalbad finns inom gångavstånd.

Detta hotell ligger ca 7 km från kabinbanan i Encamp som är den närmaste skidbyn som tillhör Grandvalira skidsystem. Hotellet ligger även ca 6 km från kabinbanan i La Massana som är den närmaste skidbyn som tillhör Vallnord skidsystem. Lokalbussar trafikerar vägen mellan skidsystemet och Andorra la Vella. Gratis skidbuss går upp till Vallnord Skidsystem.

>> Kontakta oss för mer information om ett "Ski Andorra liftkort" då får du möjlighet att åka 5 dagar (ej sammanhängande) i båda skidsystemen!

Observera att er vistelse i Andorra la Vella i huvudsak sker på egen hand med begränsad guideservice från Quality Travel. Transfer med Quality Travel bokas med fördel i samband med er bokning av resa. Det går utmärkt att möta upp våra guider i skidsystemet för att vara med på pistvisningar och andra arrangemang, men man åker då till byarna El Tarter, Soldeu eller Pas de la Casa. Information ges av guider vid ankomst. 

Fakta

Avstånd till centrum 0 m
Bar ja
Konferens-möjlighet ja
Spaavdelning ja (barn 6-16 år har enbart tillgång mellan kl 15:00-17:00), Mot avgift.
Wifi internet ja
Restaurang ja
Gym ja
Avstånd till lift ca 6 resp. 7 km till kabinbanan