Skip to main content

Om Quality Travel

Quality Travel är en researrangör med snart 40 års resebransch erfarenhet.

Vi är vad vi heter. Vi har erfarenhet av reseproduktion från tidigt 80 tal och till Andorra sedan sent 80 tal. Sedan 2009 år är vi representant för Andorra i Sverige. Bokar du din Andorraupplevelse med oss får du hjälp av Andorraexperter både vid bokning och på resmålet. Vårt guideteam finns på plats hela säsongen och ger dig kostnadsfri pistvisning med värdefull information. De finns tillgängliga om det inträffar en skada eller sjukdom.

Maj 2018 lanserade vi Spaniens största skidort som också ligger i Pyrenéerna: Baqueira-Beret.

Vi har även en produktion av safariresor. Varje arrangemang är skräddarsytt efter kundens önskemål och förväntningar. I Afrika samarbetar vi med en partner som arrangerat safari resor i tre generationer.

Vi arrangerar även resor till Indien med fokus på ayurveda och dess syn på hälsa.

Vårt team har även en stor erfarenhet av skräddarsydda grupp och konferensresor till spännande resmål i hela världen.

Som researrangör skyddar vår resegaranti och våra försäkringar dig vid praktiska problem som strejker, konkurser mm.

För snart 40 år sedan startade grundaren Ulf Östmark White Resor. White blev ett av 80-talets stora resesuccéer. Efter att White Resor sålts arbetade han som VD i flera av Nordens största reseföretag. Det var med den samlade erfarenheten om kunders förväntningar och krav som Quality Travel startade. Företagets affärsidé är – upplevelser!

Företaget har sitt kontor i Växjö där även bokningspersonalen finns för att ta hand om alla kunder via telefon och mail. Du kan även boka din resa direkt här på vår hemsida.

Resegaranti: Quality Travel har lagstadgade resegarantier ställda hos Kammarkollegiet genom Vector Nordic AB.
Organisationsnummer: 556783-8726.
Säte: Växjö
Quality Travel är medlemmar hos SRF, Svenska Resebyråföreningen.
(För medlemskap i SRF krävs att företagets verksamhet pågått i minst ett år och att företaget har sunda ekonomiska förhållanden. Företaget ska också ha ställt lagstadgade och för branschen gällande garantier. Varje medlem måste uppfylla SRF:s kriterier. SRF står därigenom för kvalitet och trovärdighet. Medlemsföretagen skapar därmed köptrygghet för sina kunder.)