Skip to main content

Aparthotel Les Olimpiades (Hotellklass: 3 stjärnor)

Aparthotel Les Olimpiades är ett 3* lägenhetshotell med ett 5* läge i Pas de la Casa. Detta hotell är en stor favorit bland våra gäster. Här är det ski in/ski out som gäller då det ligger alldeles vid Grandvaliras pist. Lägenheterna är skandinaviskt inredda och fräscha. De passar perfekt om ni reser som familj eller ett gäng vänner! Köken är fullt utrustade med de bekvämligheter ni behöver för att laga er egen mat. Om ni känner för ett alternativ till att laga maten själv så kan vi rekommendera hotellets egna: The Olimpiades Inn är en populär restaurang för frukost, lunch, middag och lockar många skidåkare till after ski med livemusik. Äta ute eller inne, valet är ditt, men kan det bli bättre än att avnjuta lunchen på terrassen som vilar mot backen och glassa i solen samtidigt som du kollar in lite snowboardare och skidåkare? Varför inte vinka till åkarna i sittliften som svävar förbi där du sitter? Det finns även en snack-bar om du önskar något enklare. Skiduthyrningsbutiken finns i samma byggnad.

Väljer du detta lägenhetshotell så har du nära till allt: backen framför allt, men även shopping, restauranger samt ett stort utbud av barer och nattklubbar.

Lakan och handdukar är inkluderade. Värdeskåp är inkluderat. Hotellet har en nybyggd bastu som bokas och betalas direkt i receptionen.

Apart Hotel Olimpiades erbjuder apartments och studios för både 4 och 5 personer.

Apartment: Ett separat sovrum med en dubbelsäng och enkelsängar i vardagsrummet. Våra grundpriser/person är beräknade på 4 alt. 5 personer beroende på om det är en lägenhet för 4 alt. 5 personer.  Är man färre än 4 alt.5 personer i resp. lägenhet betalar man ett tombäddstillägg. Kontakta oss för exakt tillägg.

Studio: Enkelsängar i vardagsrum/del av vardagsrum. Våra grundpriser/person är beräknade på 4 alt. 5 personer i en studio beroende på om det är en studio för 4 alt. 5 personer. Är man färre än 4 alt. 5 personer i resp. studio betalar man ett tombäddstillägg. Kontakta oss för exakt tillägg.

OBS. Vänligen notera att hotellet kräver 200€ kontant depositionsavgift vid incheckning och återfås vid utcheckning.

Våra priser inkluderar ej halvpension men du kan köpa continental breakfast/english breakfast eller halvpension på plats och betala direkt till hotellet. Du kan även välja att endast ha en halv vecka med halvpension. Kontakta oss för priser.

Quality Travel bjuder exklusivt våra gäster på bagagetransport till detta hotell. Denna förmån tillgodoser vi då det inte är tillåtet för transferbussar att köra in i byn Pas de la Casa, transfern avslutas därför vid busshållplatsen i nedre delen av byn. Bagagetransporten inkluderar väskor samt skidpaket. Resenärer tar sedan en trevlig promenad genom byn till sitt hotell. Mer information ges på transferbussen och guider hjälper resenärer att hitta sina respektive hotell.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till lift/skidbacke0 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, kan köpas till på plats
Skidförvaringja
Spaavdelningnej
Spelrumja
Wifi internetja, gratis
Restaurangja
Gymnej
Balkongnej
Utsikt mot backenja, i mån om plats