Aparthotel Les Olimpiades***

Aparthotel Les Olimpiades är ett 3* lägenhetshotell med ett 5* läge i Pas de la Casa. Detta hotell är en stor favorit bland våra gäster. Här är det ski in/ski out som gäller då det ligger alldeles vid Grandvaliras pist. Lägenheterna är skandinaviskt inredda och fräscha. De passar perfekt om ni reser som familj eller ett gäng vänner! Köken är fullt utrustade med de bekvämligheter du behöver för att laga din egen mat. Om du känner för ett alternativ till att laga maten själv så kan vi rekommendera hotellets egna: The Olimpiades Inn är en populär restaurang för frukost, lunch, middag och lockar många skidåkare till after ski med live musik. Äta ute eller inne, valet är ditt, men kan det bli bättre än att avnjuta lunchen på terrassen som vilar mot backen och glassa i solen samtidigt som du kollar in lite snowboardare och skidåkare? Varför inte vinka till åkarna i sittliften som svävar förbi där du sitter? Det finns även en snack bar om du önskar något enklare. Skiduthyrningsbutiken finns i samma byggnad.

Väljer du detta lägenhetshotell så har du nära till allt: backen framför allt, men även shopping, restauranger samt ett stort utbud av barer och nattklubbar.

Lakan och handdukar är inkluderade. Värdeskåp är inkluderat. Hotellet har en nybyggd bastu som bokas och betalas direkt i receptionen.

Apart Hotel Olimpiades erbjuder apartments och studios för både 4 och 5 personer.

Apartment: Ett separat sovrum med en dubbelsäng och enkelsängar i vardagsrummet. Våra grundpriser/person är beräknade på 4 alt. 5 personer beroende på om det är en lägenhet för 4 alt. 5 personer.  Är man färre än 4 alt.5 personer i resp. lägenhet betalar man ett tombäddstillägg. Kontakta oss för exakt tillägg.

Studio: Enkelsängar i vardagsrum/del av vardagsrum. Våra grundpriser/person är beräknade på 4 alt. 5 personer i en studio beroende på om det är en studio för 4 alt. 5 personer. Är man färre än 4 alt. 5 personer i resp. studio betalar man ett tombäddstillägg. Kontakta oss för exakt tillägg.

OBS. Vänligen notera att hotellet kräver 200€ kontant depositionsavgift vid incheckning och återfås vid utcheckning.

Våra priser inkluderar ej halvpension men du kan köpa continental breakfast/english breakfast eller halvpension på plats och betala direkt till hotellet. Du kan även välja att endast ha en halv vecka med halvpension. Kontakta oss för priser.

Transfer till Pas de la Casa avslutas vid busshållplats i nedre delen av byn. Quality Travel bjuder på bagagetransport. Denna service inkluderar väskor samt skidpaket, resenärer promenerar till sitt hotell (600 m lätt uppförsbacke). Mer information samt karta över byn ges av guide på er transferbuss till Andorra.

Fakta

Avstånd till centrum 0 m
Avstånd till lift ski in ski out
Bar ja
Inklusive Halvpension nej, kan köpas till på plats
Skidförvaring ja
Spaavdelning nej
Spelrum ja
Wifi internet ja, gratis
Restaurang ja
Gym nej
Balkong nej
Utsikt mot backen ja, i mån om plats

Avgångar & priser

AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris per vuxen
24/2Arlanda1 vecka Aparthotel les Olimpiades*** i Pas de la Casa, inga måltider ingår. Flyg 2.
Gratis liftkort till barn under 12 år och vuxna födda 1948 eller tidigare!
Kontakta säljare8 395:-Kontakta säljare
AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris per vuxen
24/3Arlanda1 vecka Aparthotel les Olimpiades*** i Pas de la Casa, inga måltider ingår.
Gratis liftkort till barn under 12 år och vuxna födda 1948 eller tidigare!
Kontakta säljare6 895:-Kontakta säljare