Skip to main content

Skidbyn Encamp och hotell

Skidbyn Encamp tillhör Grandvalira skidsystem. Från centrala Encamp tar du "The Funicamp" som är en 6 km lång gondol (en av Europas längsta gondoler) som tar dig till toppen av Grandvaliras mäktiga skidsystem. Turen med gondolen är en upplevelse i sig. Den tar ca 25 minuter och erbjuder en fantastisk utsikt under hela turen. Du har sedan tillgång till hela Grandvaliras skidsystem med över 210 km sammanhängande pist. 

Detta är en by där du har nära till skidåkningen och även nära till huvudstadens puls. I byn finner du flertalet barer, restauranger och butiker. Endast 10 km bort finner du Andorra la Vella som erbjuder allt från över 2000 taxfree butiker, termalbad till fantastiska restauranger och barer. Bussar går var 20e minut från Encamp till Andorra la Vella.

Observera att er vistelse i Encamp sker med begränsad guideservice från Quality Travel. Detta kan innebära ett begränsat utbud av aktiviteter tillsammans med våra guider på vårt veckoschema. Detta gäller aktiviteter så som pistvisning och afterski. Det går utmärkt att möta upp våra guider i skidsystemet Grandvalira för att vara med på pistvisningar och andra arrangemang, våra veckoscheman är i huvudsak anpassade för resenärer som bor i byarna El Tarter, Soldeu eller Pas de la Casa. Våra guider finns självklart tillgängliga på mejl, samt på telefon dygnet runt. Mer information om vad som erbjuds under veckan ges av guider vid ankomst.

Gällande våra skräddarsydda konferens- och gruppresor gäller den service och de aktiviteter som offererats.

Hotell

Hotel Evenia Oros
Hotel Evenia Oros
Hotel Evenia Oros är ett fräscht och prisvärt hotell som ligger centralt beläget i skidbyn Encamp. Rummen är bekväma och hotellet erbjuder 24-timmarsreception och bar med goda drinkar och snacks. Mate...