Skip to main content

Font D´Argent i Pas de la Casa (Hotellklass: 4 stjärnor)

Font D´Argent är ett modernt 4* hotell med hög standard och perfekt läge endast ca 50m till backen. Det ligger alldeles vid centrum så du har nära till tax free shopping, barer och restauranger. Maten är av bra kvalité och hotellet serverar frukost- och middagsbuffé som består av internationella rätter med Andorranska inslag. Alla rum är utrustade med LED-TV, minibar och safetybox. Hotellet erbjuder även skidskåp, wifi och a/c.

Hotellet har en härlig spaavdelning där du finner två jacuzzis, två bastu, två turkiska bad. (Obs. barn under 12 år är ej tillåtna i spa). Badmössa är obligatoriskt, badrock finns att hyra. Om du önskar behandling så finns det olika alternativ som massage och ansiktsbehandling etc. Det finns även ett solarium, men med över 300 soldagar per dag i Andorra så är det få av våra gäster som valt att utnyttja solariet! Inträde till spaavdelningen: Vi på Quality Travel bjuder alla våra resenärer på tre stycken inträden till spaavdelningen att utnyttja under veckan. (badmössa är obligatoriskt). För fler inträden tar hotellet en kostnad på 14€/gång/person.

Obs, vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

Man kan även boka detta hotell med endast frukost. Kontakta oss för mer information.

Quality Travel bjuder exklusivt våra gäster på bagagetransport till detta hotell. Denna förmån tillgodoser vi då det inte är tillåtet för transferbussar att köra in i byn Pas de la Casa, transfern avslutas därför vid busshållplatsen i nedre delen av byn. Bagagetransporten inkluderar väskor samt skidpaket. Resenärer tar sedan en trevlig promenad genom byn till sitt hotell. Mer information ges på transferbussen och guider hjälper resenärer att hitta sina respektive hotell.

Fakta

Avstånd till centrum0
Avstånd till lift/skidbacke50m
Barja
Inklusive Halvpensionja, frukost- och middagsbuffé
Skidförvaringja
Spaavdelningja, QT bjuder på 3 inträden!
Spelrumja
Wifi internetja
Restaurangja

Avgångar & priser

AvresaFlyg frånDestinationLediga platserPris (Flyg, transfer & hotell)
24/3Kastrup1 vecka Font D Argent**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.Fåtal platser kvar11 895:-Kontakta säljare
24/3Arlanda1 vecka Font D Argent**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.Fåtal platser kvar12 795:-Kontakta säljare
31/3Arlanda1 vecka Font D Argent**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.Fåtal platser kvar11 295:-Kontakta säljare
31/3Kastrup1 vecka Font D Argent**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.611 395:-Boka