Grau Roig och hotell

Grau Roig, ofta kallat Grau, ligger mellan Pas de la Casa och Soldeu, och är den enda sektor i systemet som inte är ett bostadsområde med hotell, affärer mm. I området finns ett hotell – Hotel Grau Roig.

Vyerna runt Grau Roig är spektakulära, med vackra berg samt en väg ner till den frusna sjön Pessons som är väl värt ett besök. I området finns även Grandvaliras Igloohotell som erbjuder övernattningar, middagar och vackert skulpterade rum som brukar vara öppna för visning under dagtid.
Grau Roig är en bekväm skidplats för familjer då bl.a. skidskola, nybörjarbackar och restauranger (dagtid) finns i närheten. Här finns även en del offpist-områden, funpark samt fantastiska röda och svarta pister för erfarna skidåkare.

Är du lite mer äventyrslysten så finns här även hundspann, snöskorsvandringar samt fantastiska spår för snöskoter, vilket vi på Quality Travel självklart hjälper dig att boka om så önskas. 

Närmaste by är Soldeu som ligger ca 5 min bort med taxi samt byn Pas de la Casa som ligger ca 10 min bort.

 

Hotell

Hotel Grau Roig

Hotel Grau Roig

****
  Tänk dig att vakna upp mitt i Pyrenéernas magnifika bergskedja omgiven av toppar på närmare 3000 meter och med skidliften utanför fönstret. Hotell Grau Roig &au...