Skip to main content

Hotel AC Baqueira Beret (Hotellklass: 5 stjärnor)

Hotel AC Baqueira-Beret är ett förstklassigt hotell med god service och mycket hög standard. Hotellet ligger endast 50 m från kabinbanan som tar dig upp i skidsystemet. Hotellet har en mycket fräsch spaavdelning med en stor jacuzzi, bastu och massage- och spabehandlingar till den som önskar. I hotellet finns även en mysig bar där du kan avnjuta en god drink och tilltugg. Frukosten består av en härlig buffé med stor variation. Wifi ingår i hela hotellet. Rummen är mycket stilrena och bekväma med skön utsikt. I rummet finner du platt-TV, dockningsstation för iPhone m.m. Hotellet ligger vid en galleria och du har nära till lyxbetonade butiker.

OBS. I grundpriset ingår endast frukost. Middag kan köpas till för 3300 kr för vuxen och 1700 kr för barn t o m 11 år. När det gäller halvpension kan du välja mellan hotellets italienska restaurang och en hotellets raclette restaurang. Väljer man den italienska restaurangen så har man olika utvalda rätter att välja mellan, men man har inte tillgång till hela menyn. Önskar man välja något som inte finns med av de utvalda kan man betala ett tillägg för att få detta. Väljer man Raclette restaurangen grillar och steker du fina råvaror så som racletteost, grönsaker, kött, korvar och annat gott i ett raclettejärn med goda tillbehör.

Obs. Begränsad tillgänglighet på hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Hotellen vidtar kontinuerliga åtgärder för att minimera smittorisken för att din vistelse ska bli så trygg som möjligt. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

 

Fakta

Avstånd till lift50 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, endast frukost ingår i grundpriset. Man kan köpa till middag mot avgift.
Skidförvaringja, vid kabinbanan
Spaavdelningja
Spelrumja
Wifi internetja i hela hotellet
Restaurangja
Gymja