Hotel Cubil***

Hotel Cubil*** är ett trevligt familjeägt hotell som erbjuder mycket god service och fräscha rum. Beläget mitt i centrum av Pas de la Casa och ca 150 m till Grandvalira skidsystem gör detta hotell till ett mycket populärt alternativ. Rummen är stora och bekväma och utrustade med bla platt tv och värdeskåp. Gratis wifi finner du i allmänna utrymmen.  Ett bra val till både familjen och kompisgänget. Pas de la Casa har många trivsamma restauranger, barer och after ski som kan vara trevliga att besöka efter en skön dag i backen. Ägarna driver även den populära lunch restaurangen Madison som ligger alldeles intill pisten.

För er som önskar besöka spa/relax avdelning finns ett Sportcentret i den nedre delen av byn Pas de la Casa. Inträde på ca 9 € ger tillgång till simhall, relaxavdelning m.m.

Transfer till Pas de la Casa avslutas vid busshållplats i nedre delen av byn. Shuttle för bagage går härifrån upp till ert hotell. Denna service inkluderar väskor samt skidpaket, resenärer promenerar till sina respektive hotell (500 m lätt uppförsbacke). Mer information samt karta över byn ges av guide på er transferbuss till Andorra.

 

Fakta

Avstånd till centrum 0 m
Avstånd till lift ca 150 m
Bar ja
Inklusive Halvpension nej, endast frukost. Du kan köpa till halvpension.
Konferens-möjlighet nej
Skidförvaring ja
Spaavdelning nej
Spelrum ja
Wifi internet ja, allmänna utrymmen
Restaurang ja
Balkong nej
Utsikt mot backen nej

Avgångar & priser

AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris
25/2Arlanda1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost. Flyg sker med Smartlynx.Kontakta säljare9 265:-Kontakta säljare
AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris
18/3Arlanda1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost.Kontakta säljare8 295:-Kontakta säljare
AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris
25/3Arlanda1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost. Utresa sker med Primera och hemresa med SAS.Kontakta säljare8 132:-Kontakta säljare
25/3Kastrup1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost.Kontakta säljare8 895:-Kontakta säljare
AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris
1/4Kastrup1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost.67 295:-Boka
1/4Arlanda1 vecka Hotel Cubil*** i Pas de la Casa inkl. frukost. Flyg sker med SAS.69 295:-Boka