Skip to main content

Hotel Montarto (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Montarto är ett trevligt hotell med bra läge. Detta hotell lämpar sig bra till kompisgäng och till de som önskar boka enkelrum. Alla rum är byggda i etage med några trappstegs nivåskillnad. Hotellet erbjuder en härlig uppvärmd swimmingpool som är kostnadsfri att använda (3-års gräns). Spaavdelningen är mot avgift (16-årsgräns). Du kan även boka sköna behandlingar. Wifi ingår i hela hotellet. Frukost ingår och det serveras frukostbuffé.

Hotellet erbjuder följande rumstyper:
Single room: 14 m² (En enkelsäng)
Double/single room: 18 m² (Två enkelsängar/en dubbelsäng) Passar 1-2 personer. Är man en person i detta rum betalar man ett tillägg.
Superior double/single room: 18 m². Helt nyrenoverade rum (två enkelsängar/en dubbelsäng). Passar 1-2 personer. Man betalar ett tillägg för superiorrummen. Är man en person i ett superior rum betalar man ytterligare ett tillägg.

Det går även att beställa till halvpension (från 1700 kr per person/vecka) Då får du tillgång till middagsbuffé samt att man får lunchkuponger som man kan använda i skidsystemet på ett par "self-service restauranger." Hotellet och de flesta restauranger i skidsystemet ägs av liftbolaget vilket även innebär att du kan sätta upp dina restaurangnotor på hotellräkningen.

Hotellet ligger ca 300 m från kabinbanan som tar dig upp i skidsystemet. Hotellet erbjuder en shuttleservice till Gondolen var 10:e minut.

Obs, vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

 

Fakta

Avstånd till lift/skidbacke300 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, endast frukost. Du kan köpa till halvpension.
Konferens-möjlighetja
Skidförvaringja
SpaavdelningJa mot avgift. 16 årsgräns. Pool kostnadsfri och öppen för barn från 3 år.
Wifi internetja
Restaurangja