Skip to main content

Hotel Montarto (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Montarto är ett trevligt hotell med bra läge. Rummen är ca 18m² och de flesta rum har separerade sängar, så detta hotell lämpar sig bäst till kompisgäng och till de som önskar enkelrum. Alla rum är byggda i etage med några trappstegs nivåskillnad. Det finns en pool och jacuzzi som är kostnadsfri att använda (3-års gräns) medan bastu är mot avgift (18-årsgräns). Du kan även boka sköna behandlingar. Wifi ingår i hela hotellet. Frukost ingår och det serveras frukostbuffé.

Det går även att beställa till halvpension (1700 kr per person/vecka) Då får du tillgång till middagsbuffé samt att man får lunchkuponger som man kan använda i skidsystemet på ett par "self-service restauranger." Hotellet och de flesta restauranger i skidsystemet ägs av liftbolaget vilket även innebär att du kan sätta upp dina restaurangnotor på hotellräkningen.

Hotellet ligger ca 300 m från kabinbanan som tar dig upp i skidsystemet. En shuttleservice med ett minitåg utgår från en hållplats strax intill hotellet och som tar er kostnadsfritt upp till kabinbanan.

Vår uppfattning är att de fyra stjärnorna är i överkant jämfört med svensk hotellstandard.

Obs. Begränsad tillgänglighet på hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Hotellen vidtar kontinuerliga åtgärder för att minimera smittorisken för att din vistelse ska bli så trygg som möjligt. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

 

Fakta

Avstånd till lift300 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, endast frukost. Du kan köpa till halvpension.
Konferens-möjlighetja
Skidförvaringja
Spaavdelningja mot avgift. 18 årsgräns. Pool kostnadsfri och öppen för barn från 3 år.
Wifi internetja
Restaurangja