Skip to main content

Hotel Montarto (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Montarto är ett trevligt hotell med bra läge. Rummen är ca 18m² och de flesta rum har separerade sängar, så detta hotell lämpar sig bäst till kompisgäng och till de som önskar enkelrum. Alla rum är byggda i etage med några trappstegs nivåskillnad. Det finns en pool och jacuzzi som är kostnadsfri att använda (3-års gräns) medan bastu är mot avgift (18-årsgräns). Du kan även boka sköna behandlingar. Wifi ingår i hela hotellet. Frukost ingår och det serveras frukostbuffé.

Det går även att beställa till halvpension (1700 kr per person/vecka) Då får du tillgång till middagsbuffé samt att man får lunchkuponger som man kan använda i skidsystemet på ett par "self-service restauranger." Hotellet och de flesta restauranger i skidsystemet ägs av liftbolaget vilket även innebär att du kan sätta upp dina restaurangnotor på hotellräkningen.

Hotellet ligger ca 300 m från kabinbanan som tar dig upp i skidsystemet. En shuttleservice med ett minitåg utgår från en hållplats strax intill hotellet och som tar er kostnadsfritt upp till kabinbanan.

Vår uppfattning är att de fyra stjärnorna är i överkant jämfört med svensk hotellstandard.

 

Fakta

Avstånd till lift300 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, endast frukost. Du kan köpa till halvpension.
Konferens-möjlighetja
Skidförvaringja
Spaavdelningja mot avgift. 18 årsgräns. Pool kostnadsfri och öppen för barn från 3 år.
Wifi internetja
Restaurangja