Skip to main content

Hotel Naudi (Hotellklass: 3 stjärnor)

Hotel Naudi*** är ett helt nyrenoverat, mycket fräscht och stilrent Boutique hotell. Vi på Quality Travel skulle ge detta hotell 4 stjärnor då det utan tvekan är det bästa 3-stjärniga hotellet i hela Andorra. Hotellet präglas av en skandinavisk stilren design med sköna naturmaterial. Rummen är stora, inbjudanden och med eleganta badrum. Vid receptionen finns en lounge med mysiga soffor där man kan återhämta sig efter en dag i backen. Hotellets restaurang har fått mycket bra omdöme. 

Du kan mysa ute på hotellets terrass med en god kopp kaffé i eftermiddagssolen eller njuta av en god drink i baren. Hotellet ligger mitt i byn Soldeu så du har nära till allt. Skidförvaringen finner du precis vid kabinbanan, smidigt och bra! Önskar man spa till hotellet mittöver (Xalet Montana) bokar man detta i receptionen på Naudi och betalar 10€ per person/gång. Flip flop är obligatoriskt. 

Hotellet har flera rumstyper att välja mellan. Standardrum med utsikt mot byn (endast dubbelsäng), vill man ha separata sängar väljer man rum med utsikt mot berget (går även att få rum med dubbelsäng om man önskar) eller superior rum som är ett lite större rum och med utsikt mot bergen (dubbelsäng). 

Hotel Naudi har en åldersgräns på 18 år och passar perfekt för par och för vuxna sällskap som gillar god mat & dryck i en stilren och avslappnande miljö.  

 

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till lift150 m
Barja
Inklusive HalvpensionEndast frukost ingår i grundpriset. Tillägg halvpension 1995 kr/vecka.
Skidförvaringja, vid kabinbanan
Spaavdelningnej
Wifi internetja i hela hotellet
Restaurangja
Utsikt mot backenja mot extra kostnad