Skip to main content

Hotel Naudi (Hotellklass: 3 stjärnor)

Hotel Naudi*** är ett helt nyrenoverat, mycket fräscht och stilrent hotell. Vi på Quality Travel skulle ge detta hotell 4 stjärnor. Hela hotellet präglas av en skandinavisk stilren design med sköna naturmaterial. Rummen är stora, inbjudanden och med eleganta badrum. Vid receptionen finns en lounge med mysiga soffor där man kan återhämta sig efter en dag i backen. Hotellets restaurang har fått mycket bra omdöme. Obs. Endast frukost ingår i grundpriset. Man kan köpa till halvpension för 1795 kr/vecka. Middagen som ingår då är buffé. Man kan välja att äta a la carte någon kväll mot ett tillägg på 15€ per person (exkl. dryck).

Du kan mysa ute på hotellets terrass med en god kopp kaffé i eftermiddagssolen eller njuta av en god drink i baren. Hotellet ligger mitt i byn Soldeu så du har nära till allt. Skidförvaringen finner du precis vid kabinbanan, smidigt och bra!

Det finns olika rumstyper att välja mellan på Hotel Naudi: standardrum mot byn (endast dubbelsäng), vill man ha separata sänger väljer man rum med utsikt mot berget (går även att få rum med dubbelsäng om man önskar) eller superior rum som är ett lite större rum och med utsikt mot bergen.(dubbelsäng) 

 

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till lift150 m
Barja
Inklusive HalvpensionEndast frukost ingår i grundpriset. Man kan köpa till halvpension mot extra kostnad.
Skidförvaringja, vid kabinbanan
Spaavdelningnej
Wifi internetja i hela hotellet
Restaurangja
Utsikt mot backenja mot extra kostnad