Skip to main content

Hotel Sporting (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotel Sporting är ett 4* hotell som är ett av våra populäraste boenden i Pas de la Casa. Perfekt läge mitt i centrum och endast ca 80 m till liften. Rummen är bekväma med läcker design och många av rummen har en walk in closet till alla skidkläder och packning. Även maten håller hög nivå och du kan njuta av olika rätter varje dag. Hotellet har även en trevlig bar där du kan slappna av med en god drink.

Hotel Sporting har standardrum som passar till 2 och 3 personer (3e person får extrabäddsrabatt). Det finns även familjerum som passar till 2 vuxna + 2 barn (barnen får extrabäddsrabatt).

Hotellet har en trevlig relaxavdelning med jacuzzi och bastu.

Transfer till Hotel Sporting i Pas de la Casa avslutas vid busshållplats i nedre del av byn. Resenärer tar sitt bagage till hotell (200 m lätt uppförsbacke). Mer information ges på transferbussen och guider hjälper resenärer att hitta sina respektive hotell.

Obs, vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till lift/skidbacke80 m
Barja
Inklusive Halvpensionja, frukost- och middagsbuffé
Konferens-möjlighetnej
Skidförvaringja
Spaavdelningja, relaxavdelning
Wifi internetja, i hela hotellet
Restaurangja
Balkongnej
Utsikt mot backenja, i mån om plats

Avgångar & priser

AvresaFlyg frånDestinationLediga platserPris (Flyg, transfer & hotell)
10/3Kastrup1 vecka Hotel Sporting**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.112 795:-Boka
10/3Arlanda1 vecka Hotel Sporting**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.Fåtal platser kvar13 295:-Kontakta säljare
16/3Göteborg1 vecka Hotel Sporting**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.412 095:-Boka
17/3Kastrup1 vecka Hotel Sporting**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.Fåtal platser kvar12 095:-Kontakta säljare
17/3Arlanda1 vecka Hotel Sporting**** i Pas de la Casa, inklusive halvpension.413 195:-Boka