Skip to main content

Princesa Parc (Hotellklass: 4 stjärnor)

Princesa Parc är ett 4* hotell med hög standard och mycket god service. Detta 4* hotell ligger har samma reception som Hotel Diana Parc 5* men ligger i en egen flygel. Hotellen ligger mitt i byn och ca 150 m till kabinbanan som tar dig upp i Vallnord skidsystem.

Hotellet erbjuder frukost- och middagsbuffé där köket hämtat inspiration från både bergen och medelhavet. Det går även att köpa till fri dryck till halvpensionen, kontakta oss för pris.

Efter en dag i backen kan du njuta i hotellets spaavdelning som erbjuder pool, jacuzzi och bastu. Eller varför inte unna dig en skön massage?

Inträde till spa:
Vuxen 12€ (1 timme), Barn (3-11 år): 10€ (1 timme).
Spa öppettider:
Måndag-Lördag: Vuxna 13:00 - 21:00. Barn 3-12 år 13::-18:00.
Söndag: Vuxna: 09:00-17:00. Barn 09:00-14:00.

Hotellet erbjder även gratis shuttle ner till Andorras huvudstad (upp till 8 personer).

Observera att er vistelse i Arinsal sker med begränsad guideservice från Quality Travel. Detta kan innebära ett begränsat utbud av aktiviteter tillsammans med våra guider på vårt veckoschema. Detta gäller aktiviteter så som pistvisning och afterski. Det går utmärkt att möta upp våra guider i skidsystemet Grandvalira för att vara med på pistvisningar och andra arrangemang, våra veckoscheman är i huvudsak anpassade för resenärer som bor i byarna El Tarter, Soldeu eller Pas de la Casa. Våra guider finns självklart tillgängliga på mejl, samt på telefon dygnet runt. Mer information om vad som erbjuds under veckan ges av guider vid ankomst.

Gällande våra skräddarsydda konferens- och gruppresor gäller den service och de aktiviteter som offererats.

Vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till lift/skidbacke150 m
Barja, flera alternativ
Inklusive Halvpensionfrukost- och middagsbuffé
Skidförvaringja
Spaavdelningja, mot avgift
Lekrumja, mot avgift (miniclub under högsäsong)
Spelrumja, mot avgift
Wifi internetja
Restaurangja
Gymja
Bowlingbanaja, mot avgift