Skip to main content

Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa (Hotellklass: 5 stjärnor)

Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa***** är ett hotell med underbara vyer över Pyrenéerna. Rummen är fräscha och rymliga med alla bekvämligheter du önskar; smart-tv, a/c, nespressomaskin och rumsservice. På hotellet kan du njuta av högklassig service och gastronomi på toppnivå. Restaurang Brunett drivs av Marc Gascons, en rutinerad kock belönad med en Michelin stjärna. I köket skapas fantastiska katalanska kreationer och medelhavsspecialiteter som är tillagade av lokala säsongsbetonade produkter. I baren 42 Grader kan du njuta av en aperitif, en lättare måltid eller en härlig afterski-drink på hotellets panoramaterass. Hotellet erbjuder gratis shuttle från hotellet till liften. Det är ca 900 m till liften/centrum i skidbyn El Tarter. Det är ca 1.7 km till skidbyn Soldeu. Efter en dag i backen kan du slappna av i hotellets spaavdelning, här finner du pool, bastu, infraröd bastu, ångbad och olika behandlingar.

För att få tillgång till spaavdelning så bokar man tid vid ankomst. I vattenzonen av spaavdelning finns det familjetid och vuxentid:

  • 10:00-11:00: Från 14 år och uppåt. (Mellan 14-17 år ska vuxen vara med)
  • 11:00-17:00: Familjetid. Barn åtföljs alltid av en vuxen.
  • 17:00-21:00: Från 14 år och uppåt. (Mellan 14-17 år ska vuxen vara med)


Hotellets rumstyper:

  • Hotellets superiorrum består av antingen en king size säng eller 2 enkelsängar. Ca 25 m²
  • Hotellets deluxe rum består av  samma som superiorrummen plus en sittgrupp med soffa. Ca 30 m²
  • Hotellets Grand deluxe rum består av samma som deluxe rum ink. vardagsrumsdel med balkong, svit-badrum med badkar. Ca 40 m2
  • Hotellets Juniorsvit består av samma som superiorrummen plus en vardagsrumsdel. Ca 45 m²

Obs, vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.

Fakta

Avstånd till centrum900 m
Avstånd till lift/skidbacke900 m, hotellet erbjuder gratis shuttle till/från liften
Barja
Skidförvaringja
Spaavdelningja
Wifi internetja
Restaurangja
Gymja
Balkongde flesta rum har balkong/terrass