Skip to main content

Sportlov i Andorra – Skidresa för hela familjen

Upptäck fantastisk skidåkning i Andorra under sportlovet tillsammans med Quality Travel.

En skidresa till Andorra erbjuder en minnesvärd upplevelse för hela familjen. För familjer med barn under 12 år har vi ett speciellt erbjudande unikt för Quality Travel: Liftkortet för barnen är helt gratis under hela veckan!

Vi har flera hotell med barnrabatter för barn som bor i dubbelrum med extrasäng, Kontakta någon av våra reseexperter för mer information och bokning.

Andorra erbjuder över 300 km pist och passar alla skidåkare, från nybörjare till expertåkare.

Vi på Quality Travel är otroligt stolta över våra svenska guider som finns på plats för din trygghet, de har också alltid nyttig information och bra tips på restauranger och annat intressant som du kan göra under din vistelse. Våra guider möter dig på flygplatsen och finns sedan tillgängliga under hela din resa och bjuder bland annat alla våra gäster på pistvisning och våra bästa smultronställen, samt andra förmåner under veckan. De annordnar utflykter och andra trevliga arrangemang, allt för att du ska kunna koppla av och njuta av din upplevelse av Andorra.

Andorra erbjuder även en toppmodern skidskola och vi hjälper givetvis till att boka skidskolan med en nivå som passar just er oavsett om man är barn eller pensionär. Vi erbjuder även möjligheten till privata lektioner för en mer personlig skidupplevelse.

Förutom skidåkning så finns det mängder av roliga aktiviter; hundspann, snowtubing, linbana, termalbad, vandra med snöskor... etc.

Sportlovsveckorna i Andorra är väldigt populära, så vänta inte med att boka. Få en snösäker skidsemester genom att boka redan idag>>