Temaresor

Andorra inkl. weekend i Barcelona

Nu har du möjlighet att kombinera din skidresa till Andorra med en weekend i Barcelona utvalda veckor från Arlanda och Kastrup. Kombopaketet kostar 750 kr extra utöver ord. pris. I detta paket så får du 5 nätter på något av våra utvalda hotell (se nedan) inkl. halvpension i Andorra samt 2 ....Läs mer »

Gourmetresa

Andorra är känt för sin fantastiska mat och sina kulinariska upplevelser. Tax free landet erbjuder mycket lockande priser på såväl mat som dryck och här kan ni njuta av gourmand måltider mitt i skidbacken på upp till  2 550 m ö h.  Njut av fantastiska matupplevelser i Pyrenéernas ....Läs mer »

Aktiv seniorresa till Andorra

Detta är den perfekta skidresan för aktiva seniorer 60 år och uppåt! Häng med till skidparadiset Andorra och njut av vitklädda toppar, lätt pudersnö och umgänge med skidglada seniorer. Vi förhöjer er upplevelse med roliga aktiviteter och härlig gemenskap. Den här vecka ska ni inte ....Läs mer »

Golf/skidvecka

Här får du den unika möjligheten att kombinera skidåkning med några rundor golf. Prova på den ultimata upplevelsen att åka skidor på förmiddagen , kanske en lunch på 2500 meters höjd i gassande sol och sedan avsluta med en runda golf på eftermiddagen. Denna kombination finns tillgänglig ....Läs mer »