Skip to main content

Transfer

Transfer kostar 425 kr tur och retur, (ord. pris för transfer är mellan ca 835 kr -  900 kr).

Transfer till Andorra
På Barcelona flygplats El Prat möts ni av våra svenska guider som tar er till vår transferbuss.  Körtiden är ca 3 timmar till vår första by El Tarter, Andorra. (187 km).

Våra charterflyg landar på Lleida flygplats. Här möts ni av våra svenska guider som tar er till vår transferbuss. Körtiden är ca 2.5 timmar till Andorra. Observera att denna flygplats är mycket liten och erbjuder tyvärr ingen taxfree shopping. Vi rekommenderar att köpa taxfree varor i Andorra. Här kan ni läsa mer om Lleida flygplats >>
 

Transfer till Baqueira-Beret
Våra charterflyg landar på Lleida flygplats. Observera att denna flygplats är mycket liten och erbjuder tyvärr ingen taxfree shopping. Här möts ni av våra svenska guider som tar er till vår transferbuss. Körtiden är ca 2 timmar till Baqueira-Beret. Vi har även reguljära flyg som landar i Toulouse och transfern tar ca 2 timmar även härifrån.

Vi på Quality Travel tycker det är viktigt att man inte betalar för en service som man inte använder. Därför har vi inte räknat med transfer från flygplatsen i paketpriset. Andorra och Spanien har mycket att erbjuda utöver spännande skidåkning. En del resenärer önskar att ta del av detta med hyrbil. Prisexempel på hyrbil från Barcelona: ca 2000 kr/vecka. Andra resenärer önskar att snabbt och enkelt kunna ta sig från flygplatsen med busstransfer. Vi på Quality Travel hjälper er gärna att boka en hyrbil eller privat transfer. Kontakta oss.

På alla Quality Travel´s transfer bussar råder rök-samt alkoholförbud.