Canillo och hotell

Canillo är en trevlig by omringad av berg, dalar och härlig atmosfär. I denna by finner du trevliga restauranger i en mysig miljö och du har riktigt nära till huvudstaden Andorra la Vella där du hittar den absolut bästa shoppingen (tar ca 10 min med lokalbussen). Canillo är en större by än Soldeu, men erbjuder ett lite lugnare tempo. 

För den som gillar historia så finns det många fascinerande kyrkor och andra historiska byggnader att besöka.  Här finns även en sport- och fritidsanläggning som heter Palau de Gel dÁndorra där du finner en skridskobana som är i olympisk storlek, uppvärmd pool, bastu, tennis, squash, gym, restaurang och bar.

Observera att er vistelse i Canillo i huvudsak sker på egen hand med begränsad guideservice från Quality Travel. (Undantag v7,v8, v9, då finns våra guider tillgängliga i Canillo). Även om guidservicen är begränsad nere i Canillo by så är du självklart välkommen att delta på våra pistvisningar och andra arrangemang, guiderna kan du möta upp i skidstystemet nära några av grannbyarna El Tarter eller Soldeu, närmre information ges av guiderna på plats.  

 

Hotell

Ski Plaza

Ski Plaza

****
Ski Plaza är officiellt klassat som 5* men vi på Quality Travel ger det 4*. Det är ett charmigt och hemtrevligt hotell som ligger i den mysiga skidbyn Canillo. Här kan du slappna ...
Font D´ Argent i Canillo

Font D´ Argent i Canillo

****
Font DÁrgent**** är ett riktigt fräscht och trevligt hotell som ligger i den pittoreska byn Canillo. Rummen är stora, moderna och bekväma. Hotellet har en mysig spaavdelning...