Hotel Magic Ski****

Hotel Magic Ski ligger i samma byggnad som kabinbanan som tar dig upp till skidsystemet Vallnords sektorer Pal/Arinsal. Det är ett trevligt hotell mitt i byn med bra standard och perfekt läge. I hotellet finns restaurang, bar, gym och ett spa med ett turkiskt bad och jacuzzi, QT bjuder på inträde till spaavdelningen. Rummen är utrustade med gratis tillgång till internet och satellit-TV. Hotellet har en bufférestaurang som serverar typiska lokala rätter.

Hotellet ligger i byn La Massana. Det tar ca 10 min med buss till huvudstaden Andorra la Vella, där finns bla. det berömda thermalbadet Caldea och över 2000 butiker med prisvärd tax free shopping.

Hotel Magic Ski är ett utmärkt alternativ för gäster som vill ha ett prisvärt hotell och utmärkt service. Detta hotell passar även mycket bra om man stannar en kortare vecka eller över en helg.  Då hinner man precis med att utforska Vallnord skidsystem.  Hotellet är omgivet av härliga berg och natur, här njuter du av Pyrenéerna.

Från byn La Massana går det bussar till den andra sektorn i Vallnord; det berömda skidområdet Arcalis där du kan njuta av häftig skidåkning och härlig offpist. 

 

Fakta

Avstånd till centrum 0 meter
Avstånd till lift 50 meter
Bar Ja
Inklusive Halvpension Frukost- och middagsbuffe
Skidförvaring 10 € deposition
Spaavdelning ja, QT bjuder på entré!
Wifi internet Ja
Restaurang Ja

Avgångar & priser

AvresaFlyg frånDestinationLediga platserFrån pris
11/3Arlanda1 vecka Hotel Magic Ski**** i La Massana inkl. halvpension. Flyg sker med Smartlynx. 67 617:-Boka