Safari i Tanzania

maasai
Crossing_migration

Med ett fantastiskt djurliv och en enastående natur är Tanzania bland de bästa platserna i världen för att åka på safari. Att få uppleva de vilda djuren i sin naturliga miljö är minnen som ni kommer att bära med er resten av livet. Vi på Quality Travel värnar om att ni ska få just den safariupplevelse som ni strävar efter. Vi skräddarsyr därför just er resa efter era behov och önskemål utifrån en privat och exklusiv safariupplevelse, vilket innebär att ni alltid reser med en egen guide i ett privat fordon under hela safariupplevelsen.

Med över 30 år i resebranschen så kan ni känna er trygga med att Quality Travel hjälper er hela vägen från avresa till hemkomst, så att ni kan luta er tillbaka och njuta av er drömresa.

 

 

 

Safari i Tanzania med avslutning på paradisön Zanzibar

Om du ska uppleva en safari i livet så är en safari i Serengeti den optimala upplevelsen. De flesta av alla naturprogram som visas på olika naturkanaler är filmade i Serengeti. Förklaringen är enkel, här finner man ett enormt utbud av vilda djur, alla i sin naturliga miljö. Förutom ”The Big Five” ....Läs mer »