Skip to main content

Preliminärboka nästa vinters (2024-2025) skidresa idag!
Kontakta oss idag för att preliminärboka nästa vinters skidresa. Du binder dig inte vid bokningen förrän vi har publicerat priserna som vi planerar att släppa under maj månad.

Andorra: Ett land, ett liftkort, 308 km pist
Här har du tillgång till underbar skidåkning i tre skidsystem: Grandvalira 215 km pist, Pal/Arinsal 63 km pist & Arcalis 30 km pist.

Baqueira/Beret: Upplev Spaniens största skidsystem
Här har du tillgång till 165 km pist i ett härligt oexploaterat skidområde.

Trygghet
Vi på Quality Travel vill att våra resenärer ska känna sig trygga med att boka sin skidresa och vill därför informera om de främsta fördelarna med att boka en paketresa med oss. Som en svensk researrangör så har vi nödvändiga säkerheter hos Kammarkollegiet och följer givetvis alltid paketreselagen. Vad det innebär i praktiken är att om Svenska Utrikesdepartementet har en aktuell avrådan för resmålet vid tidpunkten för avresa eller att gränserna skulle vara stängda så får du som resenär full återbetalning av din resa från oss.
 
Quality Travels guider
Våra egna guider finns med under hela resan för våra resenärers trygghet och komfort. Självfallet är de även där för våra högt uppskattade pistvisningar samt ger tips och råd så att du som resenär har möjlighet att uppleva Andorra på absolut bästa sätt!