Skip to main content

2018-05-29: Nu lanserer vi Baqueira-Beret, Spaniens största skidort

Nu har vi hittat ännu en gömd juvel i den mäktiga bergskedjan Pyrenéerna. För 10 år sedan lanserade vi Andorra som nu är en av de mest populära skidorterna i Europa. 

Baqueira-Beret ligger i samma bergskedja och erbjuder ett sammanhängande liftsystem på över 157 km pist. Det är Spaniens största skidsystem men trots detta är det inte många som känner till denna skidort. Stora och breda pister med olika svårighetsgrad och oexploaterat. Högsta åkhöjden är ca 2500 m ö h och totalt 105 nedfarter. Själva byn Baqueira har bra standard och liftnära på boende. Där finns exklusiva affärer och mysiga restauranger där det serveras kulinariska spanska rätter.

- Det är inte varm, slaskig sorbetsnö som man kanske tror när man tänker på skidåkning i Spanien utan här möts man av härlig, torr och kall pudersnö, liknande Andorra och ett mycket välpreparerat snösäkert system. Vi kommer att erbjuda flyg från flera lokala flygplatser runt om i Sverige så detta är ett riktigt spännande skidsemester alternativ säger vår VD Ulf Östmark.

Kontakta oss
Adress:
Quality Travel of Scandinavia AB
Storgatan 20
35231 Växjö, Sweden, Org.nr 556783-8726