Skip to main content

Grau Roig Boutique Hotel Spa (Hotellklass: 5 stjärnor)

 Tänk dig att vakna upp mitt i Pyrenéernas magnifika bergskedja omgiven av toppar på närmare 3000 meter och med skidliften utanför fönstret. Grau Roig Boutique Hotel Spa är ett charmigt, lyxigt och familjärt hotell där man kan slappna av och njuta av det underbara landskapet samt den storslagna inredningen som troligtvis är en av de vackraste i Andorra. Den fantastiska maten är känd i hela Pyrenéerna och många lokala gäster söker sig hit för både lunch och middag. Detta är ett hotell för dig som har mycket höga krav på standard, service och atmosfär. Detta hotell får alltid mycket höga betyg både för boende, service och mat från våra gäster.

Observera att detta hotell ligger mitt i skidsystemet och inte i någon by. Det går i princip inga bussar mellan hotellet och byarna så bor man här så bör man vara inställd på att mest njuta på hotellet och dess bekvämligheter under kvällarna.  Om man vill besöka huvudstaden Andorra la Vella tar en taxifärd till landets bästa shopping ca 45 minuter med taxi.

Obs, vi reserverar oss för att ändring av tillgänglighet och priser för hotells spaavdelningar kan implementeras med kort varsel beroende på direktiv från myndigheter. Eventuella begränsningar i tillgängligheten ger ej rätt till prisavdrag.


Hotellet erbjuder minisviter som är individuellt inredda med olika karaktärer, ni väljer mellan superior room, authentic room, romantic room och superior family room.

Superor room: 25-30m². Dessa rum har en balkong, king size säng, whirlpool badkar + duschkabin, inrett i massiv ek som ger en härlig bergskänsla. 2 personer.

Authentic room: 25-30m². Dessa rum har också en balkong och har en king size säng. Rummen är influerad av traditionella bergsmaterial så som ek, sten, naturliga färger och mjukt läder. Badrummen är en stor del av designen då de är integrerad i sovrummen. 2-3 personer.

Romantic room: 35-40m². Dessa rum har sluttande tak och erbjuder en romantisk atmosfär med utsikt mot Grandvaliras toppar. Rummen är vackert inredda med sköna ekmöbler och pricken över iét är badtunnan i badrummen. Det finns även en separat duschkabin. 2 personer. (Dessa rum har ingen balkong)

Superior family room: 36-40m². Dessa rum passar till familjer om 2 vuxna och 2 barn (max 11 år). Rummen har en balkong, en king size säng och en bäddsoffa. I badrummen finns ett jacuzzi badkar och separat duschkabin. Dessa rum har en avant-garde bergsdesign och inredning i ek, läder och andra högkvalitativa material. 2-4 personer.

 

Fakta

Avstånd till centrumLigger mitt i skidsystemet
Avstånd till lift/skidbacke0 m
Barja
Inklusive Halvpensionja, frukost- och middag a la carte
Konferens-möjlighetja (upp till 50 pers)
Skidförvaringja
Spaavdelningja, ingår
Lekrumja
Wifi internetja, hela hotellet
Restaurangja
Gymja