Skip to main content

Gör som bröderna Ravelli

  • Nu har ni ju gjort en Hattrick; tre år i rad har det blivit en skidresa till Andorra… Hur känns det? Varför Andorra i vinter igen? Skojar du, snacka om ett lätt val. Alltid sol från en klarblå himmel. Mängder av snö. Det spansk/franska köket, 220 km backar, inga liftköer och framför allt supertrevliga människor i ”pyttelandet” Andorra. Vi har bott i Pas del Casa och Soldeu bägge byarna är helt kanon. Nästa gång blir det Soldeu igen.
  • När det är halvtid i backen, vad tycker ni om maten, vätskepausen, solterasserna? Det finns många mysiga ställen att välja på i backarna. Vi har hittat en helt sagolik solterrass i Pas del Casa där maten/musiken är helt fantastisk. Precis allt är hur bra som helst med Andorra dvs. mat/dryck/skidåkning är mycket mer prisvärt om du jämför med Alperna.
  • Är det stolpe in eller stolpe ut med ett team som hjälper till med att skräddarsy en paketresa? Quality Travel är grymt duktiga på att fixa resan med allt vad det innebär. Hotellen är gudomliga och personal är alltid på tå. Quality Travel skidguider är supertrevliga, mycket hjälpsamma och det tar bara några minuter innan de är kompis med oss ”skidturister”.
  • En sista fråga… kan man säga att ”det är guld" i Andorra? Andorra är inte bara guld utan även brons och silver för oss. Förutom skidåkning och matupplevelser finns det även 2.500 taxfreebutiker att shoppa loss på.