Skip to main content
 

Vi som har rest med Quality Travel

”Grymt trevliga guider, allihop var liksom med på semesterkänslan och passade bra in i rollen. Hoppas vi ses igen”

" All personal, både på plats och i Sverige har varit mycket trevliga och hjälpsamma. Ni lever verkligen upp till ert namn! /Barbro" 

”Trevligt med både lite unga och äldre guider.”

" Positiv överraskad över omfattningen av pistvisningarna, vi fick 3 dagar! Så värdefullt och trevligt! Brukar annars bara vara några timmar. /Håkan" 

”Resmålet riktigt bra, guiderna fantastiska, hotellet bra, maten ok”

" Mycket bra upplägg i synnerhet för oss som åkte ensamma. Kände mig inte alls utanför utan tyckte ni fått till en behaglig stämning - alla jättetrevliga. /Margareta" 

" Ett fantastiskt fint hotell (Sport Hermitage) mysigt rum och mycket trevlig och serviceminded personal. Fantastiskt utbud vid frukost och trevliga restauranger att välja mellan.Tillgången till spa-anläggningen var ett extra plus! Även hotellets service vid skidhyra var superbra dvs att den hyrda utrustningen (och egna pjäxor) förvarades på plats vid gondolen. Ett stort extra plus! /Björn"

”Resan överträffade förväntningarna. Mycket trevliga guider och bra skidåkning och få åkare i backarna. Bra aktiviteter! En rolig resa att minnas! /Christian"

" Bodde på Park Piolets, ett fantastiskt fint och bra hotell.  Roligt möte med cava och choklad i backen. Kul pistvisningar. Tycker allt var helt suveränt! Tack för en helt fantastisk vecka! Mvh Lisa M"

”Som skidresa beträffat var detta över mina förväntningar. Även om man vet var på kartan Andorra ligger, var nog en skidresa dit det sista man tänkte sig. Men skidåkningen, när vädret tillät var ju fantastisk. Stort system och inga liftköer att prata om"

”Fantastiskt att slippa alla liftköer. Mycket bra pistade backar. Än en gång tack för ett trevligt resmål och trevliga guider. Vi ses nästa år”/Stefan

”Vilken fantastisk resa och service ni står för!. Bästa resebyrån jag jobbat med på många, många år. Ni borde ändra namnet på firman till Quality Travel och service. Att ni tog hand om min bortglömda handväska i Andorra, såg till att den kom hem med flyg och sen skickar den till mig, jag är såå innerligt tacksam för hjälpen." 

”Min sambo råkade ut för en knäfraktur.  Ni har fantastisk personal därnere som hjälpte till med mycket så vi är väldigt nöjda med all den hjälp och den omtänksamhet som de visade oss. Vi hade nog aldrig lyckats reda ut allt om vi bokat resan själva.”

”Vi är jättenöjda med vår kombinationsresa vilket är ett bra koncept med 4 dagars skidor (orkar inte mer) och 2 dagar i Barcelona. fantastiskt läge på hotellet i Barcelona med bra service. Fler sådana resor.” /Magnus

”I sin helhet tycker vi att resan har varit jättetrevlig och jättebra. Andorra åker vi gärna tillbaka till. Skidsystemet i Soldeu passade oss perfekt.”/Malin i Stockholm

”Andorra är helt fantastiskt och vi blev mycket positivt överraskade och kommer definitivt åka igen.”

”Överraskande bra ställe, inte för många ”kolsvarta” pister, bra standard på det mesta,  fantastiskt många och stora lunch och sol-hak i backen, riktigt bra och jag kommer gärna tillbaka.”

”Vi var så nöjda att vi planerar att åka tillbaka till Andorra nästa år. Vi har varit på flera ställen i bl a Österrike, men detta var i särklass. Skidsystemet var fantastiskt, fina backar, stort system, inga liftköer. Vi bodde i Soldeu - nära till kabinbanan, nära till skidinlämning vilket gjorde det väldigt smidigt.

"Vi är lite bortskämda resenärer och det mesta skall fungera på topp. Den här gången blev vi alla positivt överraskade så jag vill passa på och tacka er alla involverade för en mycket trevlig semester. Fortsätt i denna positiva anda, så kan inget gå fel."

"Känner mig fortfarande upprymd efter skidresan till Andorra, känns snudd på lite exotiskt … den blev så himla lyckad på alla sätt och vis, härlig skidåkning, trevliga människor, bra restauranger i backarna."

"Bruxelles var bra, lite små rum men mycket trevligt. Bra mat på halvpension. Lite enformig frukost, saknade ägg och bättre kaffe"

”Jättebra arrangerat ända från bokning, mottagande och hjälp på plats till hjälpen vid hemresa. Ni står er mer än väl i jämförelse med andra resebyråer som jag rest med. Tom och Pontus”

"Vi upplevde resmålet som barnvänligt och allt på plats var mycket smidigt. Allt ifrån hyra av skidor till transport till backen mm. Dessutom hade vi bra väder och det är ju alltid trevligt:)

" Bästa skidåkningen jag varit med om! Nästa gång vill jag hellre bo någon annanstans än i Canillo då det kändes lite litet och det kändes som att det hände mer i exempelvis Soldeu. Samt lite trist att vara tvungen att ta gondolen för att ta sig ner från skidbacken. Annars väldigt bra och smidig, trevlig och tillmötesgående personal.Kul med lite arrangerade aktiviteter på plats! Johan

"Jag blev helt överraskad över den vinkylare med champagne som stod och väntade på hotellrummet den dag jag fyllde 50 år, vilken uppvaktning!"

"Fantastisk skidåkning med ett väl utbyggt liftsystem(Grandvalira) samt kvalitet i pister, snö och underhåll. Vi har åkt på flera platser utomlands och detta tillhörde bland de bästa."

"Vi kommer absolut att rekommendera QT och Andorra till våra vänner och bekanta. Vi har rest mycket och jag föredrar verkligen er jämfört med Northlander eller Alpresor eller liknande. Bra jobbat!"

"Underbara pister och nästan aldrig några långa liftköer"

"Andorra var en ny positive upplevelse för oss, vi har skidat mycket i alperna, men tycker Andorra var bättre, bra preparerade backar och inga köer."

"Min inställning har varit en gång till ett resmål, Andorra kommer att bli undantaget jag vill tillbaka!"

Kontakta oss
Adress:
Quality Travel of Scandinavia AB
Storgatan 20
35231 Växjö, Sweden, Org.nr 556783-8726